Avanserte alternativer for deteksjonsmotor

Anti-Stealth-teknologien er et avansert system som oppdager farlige programmer, for eksempel rootkits, som er i stand til å skjule seg selv for operativsystemet. Det betyr at det ikke er mulig å oppdage dem ved hjelp av vanlige teknikker for testing.

Aktiver avansert skanning via AMSI – Microsoft Antimalware Scan Interface verktøy som gir applikasjonsutviklere nye forsvar mot malware (kun Windows 10).