ESET AV Remover

Verktøyet ESET AV Remover hjelper deg med å fjerne nesten all virusbeskyttelsesprogramvare som er installert på systemet ditt. Følg instruksjonene nedenfor for å fjerne et eksisterende virusbeskyttelsesprogram ved bruk av ESET AV Remover:

1.Hvis du vil se en liste over virusbeskyttelsesprogramvarer som kan fjernes med ESET AV Remover, kan du gå til ESET-kunnskapsartikkelen.

2.Les sluttbrukeravtalen og klikk Godta for å bekrefte at du godtar avtalen. Hvis du klikker Jeg godtar ikke vil installasjonen av ESET Endpoint Security fortsette uten av eksisterende sikkerhetsprogrammer fjernes på datamaskinen.

REMOVER_EULA

3.ESET AV Remover vil begynne å søke etter virusbeskyttelsesprogramvare i systemet.

REMOVER_SCANNING

4.Velg alle oppførte virusbeskyttelsesprogrammer og klikk Fjern. Dette kan ta noen minutter.

REMOVER_FOUND

5.Når programmene er fjernet, klikker du Fortsett.

REMOVER_REMOVED

6.Start datamaskinen på nytt for å bruke innstillingene og fortsett installasjonen avESET Endpoint Security Hvis avinstalleringen er mislykket, kan du se avsnittet Avinstallering med ESET AV Remover ble avsluttet med en feil i denne håndboken.

REMOVER_DONE