Feil under lagring av konfigurasjonen

Denne feilmeldingen angir at innstillingene ikke ble riktig lagret, på grunn av en feil.

Dette betyr vanligvis at brukeren som prøvde å modifisere programparameterne:

har utilstrekkelige tilgangsrettigheter eller har ikke de nødvendige operativsystemprivilegiene som trengs for å modifisere konfigurasjonsfiler og systemregisteret.
> For å utføre de ønskede modifikasjonene må systemadministratoren logge inn.

har nylig aktivert Læremodus i HIPS eller brannmur og prøvd å utføre endringer i Avansert oppsett.
> For å lagre konfigurasjonen og unngå konfigurasjonskonflikten, lukk Avansert oppsett uten å lagre, og prøv å utføre de ønskede endringene igjen.

Det nest vanligste tilfellet kan være at programmet ikke lenger fungerer korrekt, er ødelagt og derfor må installeres på nytt.