Slik løser du «Sikker nettleser kunne ikke omdirigeres til den forespurte nettsiden»

For å løse denne feilen, følg instruksjonene nedenfor:

important

Etter hvert trinn sjekker du om Sikker nettleser fungerer

Hvis nettleservinduet fortsatt ikke virker, fullfør neste trinn til det virker igjen.

1.Åpne hovedvinduet til ESET-produktet ditt.

2.Klikk på Verktøy > Sikker nettleser. Når Sikker nettleser-vinduet er åpent, går du videre til neste trinn.

PAGE_TOOLS

3.Fjern nettleserens hurtigbuffer. Hvordan tømme Firefox-hurtigbufferen eller Google Chrome-hurtigbufferen i nettleseren min?

4.Kontroller at du bruker den nyeste versjonen av Windows-operativsystemet og ESET-bedriftsproduktet ditt for Windows: Se etter den nyeste versjonen av ESET-bedriftsproduktene dine.

5.Deaktiver Sikker nettleser, og omstart datamaskinen. Aktiver Sikker nettleser på nytt, og prøv å åpne Sikker nettleser-vinduet.

6.Kontroller at standardnettleseren din ikke er utelukket i Avansert oppsett > Nett og e-post > Protokollfiltrering > Utelukkede programmer.

7.Du kan oppleve en konflikt med tredjeparts sikkerhetsprogramvare eller brannmur. Vurder å gjennomgå og avinstallere denne tredjepartsprogramvaren i vinduet Legg til / fjern programmers.

8.Hvis du ikke oppgraderte ESET-produktet i tidligere trinn, må du avinstallere og installere ESET-produktet ditt på nytt. Når datamaskinen har startet på nytt, må du deaktivere og deretter aktivere Sikker nettleser.

Sikker nettleser er et ekstra lag med beskyttelse urformet for å beskytte dine finansielle data under nettransaksjoner.

I de fleste tilfeller blir Sikker nettleser startet i standardleseren din når du besøker en kjent nettbank. For å åpne den beskyttede nettleseren direkte, klikk på Verktøy i ESET Endpoint Security, og klikk deretter på ICON_BPP Sikker nettleser.

For flere detaljer om funksjonene i Sikker nettleser, les følgende ESET kunnskapsbaseartikler som er tilgjengelige på engelsk og på flere andre språk:

Hvordan bruker jeg ESET Sikker nettleser?

Aktiver eller deaktiver ESET Sikker bankbetaling for et spesifikt nettsted

Sett på pause eller deaktiver Sikker bankbetaling i ESET Windows-hjemmeprodukter

ESET Sikker bankbetaling – vanlige feil

ESET-ordliste | Sikker bankbetaling

Hvis du fremdeles ikke klarer å løse problemet, må du sende en e-post til ESETs tekniske støtte.