Instalacija (.exe)

Kada pokrenete instalacijski program .exe, čarobnjak za instalaciju provest će vas kroz instalacijski postupak.


important

Provjerite nije li na računalu instaliran još neki antivirusni program. Ako su na jednom računalu instalirana dva ili više antivirusnih programa, mogli bi se međusobno sukobljavati. Ako su na računalu instalirani još neki antivirusni programi, preporučujemo da ih deinstalirate. Pogledajte naš članak baze znanja (dostupan na engleskom i nekoliko drugih jezika).

INSTALLATION_WELCOME

1.Pročitajte Licenčni ugovor za krajnjeg korisnika i kliknite Prihvaćam da biste prihvatili uvjete Licenčnog ugovora za krajnjeg korisnika. Kliknite Dalje nakon što prihvatite uvjete kako biste nastavili instalaciju.

INSTALLATION_EULA

2.Odaberite hoćete li aktivirati sustav za povratne informacije ESET LiveGrid®. ESET LiveGrid® osigurava da tvrtka ESET odmah i neprekidno bude obaviještena o novim infiltracijama radi pružanja bolje zaštite svojim korisnicima. Sustav dopušta slanje novih prijetnji u Laboratorij tvrtke ESET za otkrivanje virusa, gdje se one analiziraju, obrađuju i dodaju u modul detekcije.

3.Sljedeći je korak postupka instalacije konfiguriranje otkrivanja potencijalno nepoželjnih aplikacija. Pojedinosti potražite u poglavlju Potencijalno nepoželjne aplikacije.

4.Završni korak je potvrda instalacije klikom na Instaliraj. Program ESET Endpoint Security možete instalirati u određenu mapu tako da kliknete Promijeni mapu za instalaciju. Nakon završetka instalacije od vas će se zatražiti da aktivirate program ESET Endpoint Security.

INSTALLATION_THREATSENSE_NET