Forbundne netværk

Du kan få adgang til sektionen Forbundet netværk fra hovedprogramvinduet i ESET Endpoint Security ved at klikke på Opsætning > Netværk > Forbundne netværk.

Viser de netværk, som netværkskort har forbindelse til. Når du har klikket på linket under netværksnavnet, bliver du bedt om at vælge en beskyttelsestype (fuldstændig eller tilladt) for det netværk, du har forbindelse til via dit netværkskort, eller du kan klikke på hjulet GEAR_black for at ændre denne markering under Avanceret opsætning. Denne indstilling definerer, hvor nemt det er at få adgang til din computer fra andre computere på netværket.

Du kan oprette forbindelse til tre netværksplaceringstyper:

Offentligt netværk – Denne type netværksplacering er til offentlige steder og er ikke pålidelig. Din enhed vil ikke være synlig på netværket, og du kan ikke se andre enheder på netværket. Netværksregistrering er som standard deaktiveret for offentlige netværk.

Hjemme- eller kontornetværk – I modsætning til et offentligt netværk kan du dele ressourcer med andre computere på LAN på et privat netværk. Vælg Hjemme- eller kontornetværk, når du kender og har tillid til enhederne på netværket.

Domænenetværk – Netværksadministratoren styrer denne type netværksplacering, og du kan ikke vælge eller ændre denne type netværk. Placeringer af typen domænenetværk registreres, når den lokale computer er medlem af Active Directory Domain Services. Den lokale computer kan godkende en domænecontroller for det pågældende domæne via en af netværksforbindelserne.

Hvis du vælger en netværksplacering, kan det være med til at sikre, at computeren altid er indstillet til et passende sikkerhedsniveau.

Hvis du klikker på Netværkskort i nederste højre hjørne i vinduet, kan du se de enkelte netværkskort og den tilknyttede firewallprofil og zone, der er tillid til. Du kan finde mere detaljerede oplysninger under Netværkskort.

note

Når du vælger Brug Windows-indstilling, åbnes der ikke et vindue, og det netværk, du har forbindelse til, markeres automatisk i henhold til dine Windows-indstillinger. Denne indstilling medfører, at visse funktioner (f.eks. fildeling og fjernskrivebord) vil være tilgængelige fra nye netværk.