Avanceret HIPS-opsætning

Følgende muligheder er nyttige til fejlfinding og analyse af programmets adfærd:

Drivere, der altid må indlæses – De valgte drivere må altid indlæses uanset den konfigurerede filtreringstilstand, medmindre de eksplicit er blokeret af en brugerregel.

Logfør alle blokerede operationer – Alle blokerede operationer skrives til HIPS-logfilen.

Meddel, når der sker ændringer i startprogrammer – Viser en skrivebordsmeddelelse, hver gang et program tilføjes til eller fjernes fra systemstart.