Krypteret netværkstrafik

Hvis dit system er konfigureret til at bruge SSL-protokolscanning, vises der en dialogboks, hvor du bliver bedt om at vælge en handling, i to situationer:

For det første: Hvis et websted bruger et ugyldigt certifikat eller et certifikat, der ikke kan godkendes, og ESET Endpoint Security er konfigureret til at spørge brugeren i sådanne tilfælde (standardindstillingen er ja for certifikater, der ikke kan godkendes, og nej for ugyldige certifikater), bliver du spurgt, om du vil tillade eller blokere forbindelsen. Hvis certifikatet ikke findes i Trusted Root Certification Authorities store (TRCA), opfattes det som et certifikat, der ikke er tillid til.

For det andet: Hvis Filtreringstilstand for SSL-protokol er angivet til Interaktiv tilstand, åbnes der en dialogboks for de enkelte websteder, hvor du bliver spurgt, om trafikken skal scannes eller ignoreres. Visse programmer bekræfter, at deres SSL-trafik ikke overvåges eller undersøges af nogen. I sådanne tilfælde skal ESET Endpoint Security ignorere den pågældende trafik, for at programmet kan fungere.

note

Følgende artikler i ESET-vidensbasen er muligvis kun tilgængelige på engelsk:

Certifikatmeddelelser i ESET-produkter

"Krypteret netværkstrafik: Certifikat, der ikke er tillid til" vises, når du besøger websider

I begge tilfælde kan brugeren vælge, om den valgte handling skal huskes. Gemte handlinger lagres på listen over kendte certifikater.