Mistænkelig trussel blokeret

Denne situation kan opstå, når et program på din computer forsøger at overføre skadeligt indhold til en anden computer på netværket, at udnytte et sikkerhedshul, eller hvis en person forsøger at scanne porte på dit netværk.

Trussel – Navnet på truslen.

Kilde – Kildenetværksadressen.

Mål – Målnetværksadressen.

Stop blokering – Opretter en IDS-regel for den mistænkelige trussel med indstillinger, der tillader kommunikation.

Bevar blokering – Blokerer den registrerede trussel. Hvis du vil oprette en IDS-regel med indstillinger, der blokerer kommunikation for denne trussel, skal du vælge Giv mig ikke besked igen.

note

Oplysninger, der vises i dette meddelelsesvindue, varierer, afhængigt af typen af trussel der er registreret.

Du kan finde flere oplysninger om trusler og andre relaterede begreber under Typer af fjernangreb eller Typer er registreringer.