HTTP-server og SSL til spejlet

I sektionen HTTP-server under fanen Spejl kan du angive den serverport, hvor HTTP-serveren lytter, samt typen af godkendelse, som bruges af HTTP-serveren. Som standard er serverporten angivet til 2221.

Godkendelse – Definerer den godkendelsesmetode, der bruges til at åbne opdateringsfiler. De tilgængelige indstillinger er følgende: Ingen, Basis og NTLM. Vælg Basis for at bruge base64-kodning med basisgodkendelse ved hjælp af brugernavn og adgangskode. Indstillingen NTLM giver kodning ved hjælp af en sikker kodningsmetode. Til godkendelse anvendes den bruger, der blev oprettet på den arbejdsstation, som deler opdateringsfiler. Standardindstillingen er Ingen, som giver adgang til opdateringsfiler uden brug af godkendelse.

note

Godkendelsesdata, f.eks. Brugernavn og Adgangskode skal kun bruges til at få adgang til HTTP-spejlingsserveren. Udfyld kun disse felter, hvis der kræves et brugernavn og en adgangskode.

Tilføj din certifikatkædefil, eller opret et selvsigneret certifikat, hvis du vil køre HTTP-serveren med understøttelse af HTTPS (SSL). De tilgængelige certifikattyper er følgende: ASN, PEM og PFX. Du kan opnå yderligere sikkerhed ved at bruge HTTPS-protokollen til at hente opdateringsfiler. Det er næsten umuligt at spore dataoverførsler og logonoplysninger med denne protokol. Indstillingen Privat nøgletype er som standard angivet til Integreret (og indstillingen Privat nøglefil er derfor deaktiveret som standard). Det betyder, at den private nøgle er en del af den valgte certifikatkædefil.

important

Selvsignerede certifikater til HTTPS-spejl

Hvis du bruger en HTTPS-spejlingsserver, skal du importere certifikatet til det godkendte rodlager på alle klientmaskiner. Se Installere rodcertifikatet, der er tillid til i Windows.