Programmeddelelser

Hvis du vil justere synligheden af programmeddelelser (vises nederst til højre på skærmen), skal du navigere til Værktøjer > Meddelelser > Basis > Programmeddelelser i træet Avanceret opsætning i ESET Endpoint Security.

Listen over meddelelser er opdelt i tre kolonner. Meddelelsesnavne sorteres efter kategori i første kolonne. Hvis du vil ændre den måde, som produktet giver besked om nye programhændelser på, skal du markere afkrydsningsfelterne i de relevante kolonner Vis på skrivebord og Send via e-mail.

CONFIG_NOTIFICATIONS_APPLICATION

Hvis du vil angive generelle indstillinger for skrivebordsmeddelelser, f.eks. hvor længe en meddelelse vises, eller minimumsomfanget af hændelser, der skal vises, kan du gå til Skrivebordsmeddelelser i Avanceret opsætning > Værktøjer > Meddelelser.

Hvis du vil angive formatet for e-mailmeddelelser og konfigurere SMTP-serverindstillinger, kan du gå til E-mailmeddelelser i Avanceret opsætning > Værktøjer > Meddelelser.

note

Hvis du vil konfigurere meddelelserne Filen er analyseret og Filen er ikke analyseret, mens du bruger ESET Dynamic Threat Defense, skal Proaktiv beskyttelse angives til Bloker kørsel, indtil analyseresultatet er modtaget.