Avanceret opsætning af Sikker browser

Denne opsætning er tilgængelig i Avanceret opsætning (F5) > Web og e-mail > Sikker browser.

icon_section Basis

Aktivér sikker browser – Når er aktiveret, bliver listen over beskyttede websteder aktiv, og du kan åbne vinduet Beskyttede websteder.

Omdirigering af hjemmesider

Aktivér omdirigering af beskyttede websteder – Hvis indstillingen er aktiveret, omdirigeres websteder på lister over beskyttede websteder og interne onlinebanker til den sikre browser.

Beskyttede websteder – En liste over de websteder, hvor du kan vælge, hvilken browser (normal eller sikker) der skal åbnes. Der vises et ESET-logo i dit browservindue for at angive, at sikker browsing er aktiv.

Sider for sikker onlinebanking og -betaling – Deaktiveret som standard. Ud over listen i Beskyttede websteder bliver websteder på ESETs interne liste omdirigeret til den browser, der er sikret af ESET. De websteder, der identificeres af ESET, opdateres jævnligt.

Beskyttet browser

Aktivér udvidet beskyttelse af hukommelse – Hvis indstillingen er aktiveret, er hukommelsen i den beskyttede browser beskyttet mod at blive inspiceret af andre processer.

Aktivér tastaturbeskyttelse – Hvis indstillingen er aktiveret, skjules oplysninger, der angives via tastaturet i den sikre browser, fra andre programmer. Dermed øges beskyttelsen mod keyloggers.

Konfigurer interaktive beskeder om Sikker browser – Giver dig mulighed for at åbne vinduet Interaktive beskeder.