Tilføjelse af regler for webkontrol

I vinduet Regler for webkontrol kan du manuelt oprette eller ændre en eksisterende regel for webkontrolfiltrering.

Navn

Angiv en beskrivelse af reglen i feltet Navn, så du bedre kan identificere den.

Aktiveret

Klik i afkrydsningsfeltet Aktiveret for at deaktivere eller aktivere denne regel. Det kan være en god ide, hvis du ikke vil slette reglen permanent.

Handling

Vælg mellem URL-baseret handling eller Kategoribaseret handling:

arrow_down_businessURL-baseret handling

arrow_down_businessKategoribaseret handling

Adgangsrettigheder

Tillad – Der tildeles adgang til URL-adressen/kategorien.

Advar – Advarer brugeren om URL-adressen/kategorien.

Advar altid – Advarer brugeren om URL-adressen/kategorien. Du kan fortsætte til webstedet, men administratoren får besked om det.

Bloker – Blokerer URL-adressen/kategorien.

Anvend i løbet af

Her kan du anvende en oprettet regel i et vist tidsrum. Vælg den oprettede tidsangivelse i rullemenuen.

Flere oplysninger om tidsangivelser

Alvorsgrad af logføring

Altid – Logfører al onlinekommunikation.

Diagnosticering – Logfører oplysninger, som skal bruges til at finindstille programmet.

Oplysninger – Registrerer informationsmeddelelser, herunder meddelelser om vellykkede opdateringer samt alle poster ovenfor.

Advarsel – Registrerer kritiske fejl og advarsler.

Ingen – Der oprettes ingen logge.

note

Alvorsgraden af logføring kan konfigureres separat for hver liste. Logfiler med statussen Advarsel kan indsamles af ESET Security Management Center.

Brugerliste

Tilføj – Åbner dialogboksen Vælg brugere eller grupper, hvor du kan vælge de ønskede brugere. Når der ikke er angivet en bruger, gælder reglen for alle brugere.

Fjern – Fjerner den markerede bruger fra filteret.