Tilpasning af meddelelse om blokeret hjemmeside

I felterne Meddelelse for blokeret webside og Grafik for blokeret webside kan du nemt tilpasse den meddelelse, der vises, når et websted er blokeret.

Dette er standardmeddelelsen og designet af meddelelsen i browseren, når en bruger forsøger at få adgang til et blokeret websted:

DIALOG_WEBSITE_BLOCKED

Anvendelse

Lad os blokere webstedskategorien "Våben".

Et eksempel på en meddelelse om blokeret hjemmeside vil være:

Hjemmesiden %URL_OR_CATEGORY% er blokeret, fordi den opfattes som upassende eller med skadeligt indhold.
Kontakt din administrator for at få flere oplysninger.

Variabel

Beskrivelse

%CATEGORY%

Blokeret kategori for webkontrol.

%URL_OR_CATEGORY%

Blokeret websted eller kategori for webkontrol (afhænger af blokeringsreglen for webkontrol).

%STR_GOBACK%

Værdi for knappen "Gå tilbage".

%product_name%

Navn på ESET-produktet (ESET Endpoint Security)

%product_version%

Version af ESET-produktet.

Et eksempel på grafik for en blokeret hjemmeside vil være:

Billedstørrelsen (bredde/højde) skaleres automatisk, hvis størrelsen er for høj.

Konfigurationen i ESET Endpoint Security ser sådan ud:

CONFIG_WEB_CONTROL_CUSTOMIZE

Den brugerdefinerede meddelelse i browseren, når en bruger forsøger at få adgang til et blokeret websted, ser sådan ud:

DIALOG_WEBSITE_BLOCKED_CUSTOM