Integration med e-mail-klienter

E-mailklienter, der i øjeblikket understøttes, er Microsoft Outlook, Outlook Express, Windows Mail og Windows Live Mail. E-mailbeskyttelse fungerer som en plug-in til disse programmer. Den væsentligste fordel ved plug-in'en er, at den er uafhængig af den anvendte protokol. Når e-mailklienten modtager en krypteret meddelelse, dekrypteres den og sendes til virusscanneren. Du kan se en fuldstændig liste over understøttede e-mailklienter og deres versioner i følgende artikel i ESET-vidensbase.