Beskyttelse af e-mail-klient

Integration af ESET Endpoint Security med e-mailklienter øger det aktive beskyttelsesniveau mod skadelig kode i e-mails. Hvis din e-mailklient understøttes, kan integrationen aktiveres i ESET Endpoint Security. Når ESET Endpoint Security-værktøjslinjen er integreret i din e-mailklient, indsættes den direkte i e-mailklienten, hvor du kan beskytte e-mail mere effektivt. Indstillinger for integration findes under Avanceret opsætning (F5) > Web og e-mail > Beskyttelse af e-mailklienter > E-mailklienter.

CONFIG_MAIL_MISC

Integration af e-mailklient

E-mailklienter, der i øjeblikket understøttes, er Microsoft Outlook, Outlook Express, Windows Mail og Windows Live Mail. E-mailbeskyttelse fungerer som en plug-in til disse programmer. Den væsentligste fordel ved plug-in'en er, at den er uafhængig af den anvendte protokol. Når e-mailklienten modtager en krypteret meddelelse, dekrypteres den og sendes til virusscanneren. Du kan se en fuldstændig liste over understøttede e-mailklienter og deres versioner i følgende artikel i ESET-vidensbase.

Slå Deaktiver kontrol ved ændring af indbakkeindhold til, hvis du oplever, at systemet bliver langsommere, når du arbejder med.

E-mail, der skal scannes

Aktivér e-mailbeskyttelse ved hjælp af klient-plugin'er – Når indstillingen er deaktiveret, er beskyttelse af e-mail ved hjælp af klient-plugin'er slået fra.

Modtaget e-mail – Tjekker e-mailmeddelelser der modtages, hvis aktiveret.

Sendt e-mail – Tjekker e-mailmeddelelser der sendes, hvis aktiveret.

Læst e-mail – Tjekker e-mailmeddelelser der læses, hvis aktiveret.

note

Vi anbefaler, at du lader Aktivér e-mailbeskyttelse ved hjælp af klient-plugin'er være aktiveret. Selv hvis integration ikke er aktiveret eller fungerer, er e-mailkommunikation stadig beskyttet af protokolfiltrering (IMAP/IMAPS og POP3/POP3S).

Handling, der skal udføres på inficeret e-mail

Ingen handling – Hvis denne indstilling er aktiveret, identificerer programmet inficerede vedhæftede filer, men foretager ikke nogen handling i forhold til e-mailene.

Slet e-mail – Programmet underretter brugeren om infiltrationer og sletter meddelelsen.

Flyt e-mail til mappen Slettet post – Inficerede e-mails flyttes automatisk til mappen Slettet post.

Flyt e-mail til mappen (standardhandling) – Inficerede e-mails flyttes automatisk til den angivne mappe.

Mappe – Angiv den brugerdefinerede mappe, som inficerede mails skal flyttes til, når de findes.

Gentag scanning efter opdatering – Gentager scanning af inficerede e-mails efter en opdatering af registreringsprogrammet, hvis aktiveret.

Acceptér scanningsresultater fra andre moduler – Giver e-mailbeskyttelsesmodulet tilladelse til at bruge scanningsresultaterne der modtages fra andre beskyttelsesmoduler, i stedet for at scanne igen.