Sådan fjerner du en virus fra computeren

Hvis computeren viser tegn på infektion fra malware, hvis den f.eks. er langsommere eller ofte fryser, anbefaler vi, at du gør følgende:

1.Klik på Computerscanning i hovedprogrammets vindue.

2.Klik på Smart scan for at begynde scanningen af systemet.

3.Når scanningen er afsluttet, kan du gennemse logfilen med antal scannede, inficerede og rensede filer.

4.Hvis du kun vil scanne en bestemt del af disken, kan du klikke på Tilpasset scanning og vælge de mål, der skal scannes for virus.

Du kan finde flere oplysninger i vores artikel i ESET-vidensbasen, som opdateres jævnligt.