Hvordan løses problemet "Sikker browser kunne ikke videresendes til den ønskede webside"

Du kan løse denne fejl ved at følge vejledningen nedenfor:

important

Når du har fuldført de enkelte trin, skal du se, om Sikker browser fungerer

Hvis browservinduet stadig ikke virker, skal du fuldføre næste trin, indtil det virker igen.

1.Åbn hovedvinduet i programmet for dit ESET-produkt.

2.Klik på Funktioner > Sikker browser. Mens vinduet Sikker browser er åbent, skal du fortsætte til næste trin.

PAGE_TOOLS

3.Ryd browsercachen. Hvordan kan jeg rydde Firefox -cachen eller rydde Google Chrome -cachen i min browser?

4.Sørg for, at du bruger den nyeste version af dit Windows-operativsystem og dit ESET Windows-forretningsprodukt: Søg efter den nyeste version af dine ESET-virksomhedsprodukter.

5.Deaktiver Sikker browser, og genstart computeren. Aktivér Sikker browser igen, og forsøg at starte vinduet Sikker browser.

6.Sørg for, at din standardbrowser ikke er udeladt i Avanceret opsætning > Web og e-mail > Protokolfiltrering > Udeladte programmer.

7.Du oplever måske en konflikt med sikkerhedssoftware eller en firewall fra tredjepart. Overvej at gennemse og fjerne denne software fra tredjepart i vinduet Tilføj/fjern programmer.

8.Hvis du ikke har opgraderet dit ESET-produkt i de forrige trin, skal du fjerne og geninstallere dit ESET-produkt. Når computeren er genstartet, skal du deaktivere og derefter genaktivere Sikker browser.

Sikker browser er et ekstra beskyttelseslag, der er udviklet for at beskytte dine økonomiske data under onlinetransaktioner.

I de fleste tilfælde startes Sikker browser i din standardbrowser, når du har besøgt et kendt bankwebsted. Du kan få direkte adgang til den beskyttede browser ved at klikke på Funktioner i ESET Endpoint Security og derefter klikke på ICON_BPP Sikker browser.

Du kan finde flere oplysninger om funktioner for Sikker browser ved at læse følgende artikel i ESETs vidensbase, der findes på engelsk og flere andre sprog:

Hvordan bruger jeg ESET Sikker browser?

Aktivér eller deaktiver ESET Bank- og betalingsbeskyttelse for at bestemt websted

Stands midlertidigt eller deaktiver Bank- og betalingsbeskyttelse i ESET Windows-produkter til hjemmet

ESETs bank- og betalingsbeskyttelse – almindelige fejl

ESET-ordliste | Bank- og betalingsbeskyttelse

Hvis du stadig ikke kan løse problemet, skal du sende en e-mail til ESETs tekniske support.