Installation (.exe)

När du har startat .exe-installationsfilen tar installationsguiden dig igenom installationen.

important

Viktigt

Kontrollera att inga andra antivirusprogram är installerade på datorn. Om två eller fler antiviruslösningar är installera på en dator kan de komma i konflikt med varandra. Det rekommenderas att du avinstallerar alla andra antivirusprogram på datorn. Se vår artikel i kunskapsbasen för en lista med avinstallationsverktyg för vanliga antivirusprogram (finns på engelska och flera andra språk).

INSTALLATION_WELCOME

1.Läs licensavtalet för slutanvändare och klicka på Jag godkänner för att bekräfta att du godkänner licensavtalet för slutanvändare. Klicka på Nästa när du godkänt villkoren för att fortsätta med installationen.

INSTALLATION_EULA

2.Välj om du vill aktivera ESET LiveGrid®-feedbacksystemet. ESET LiveGrid® hjälper till att säkerställa att ESET alltid har den senaste informationen om nya infiltreringar så att vi kan skydda våra kunder bättre. Systemet tillåter att nyupptäckta hot skickas till ESET:s viruslabb där de analyseras, behandlas och läggs till i detekteringsmotorn.

3.Nästa steg i installationsprocessen är konfiguration av detektering av potentiellt oönskade program. Se kapitlet Potentiellt oönskade program för mer information.
 
Du kan installera ESET Endpoint Security i en viss mapp genom att klicka på Ändra installationsmapp.

5.Det slutliga steget är att bekräfta installationen genom att klicka på Installera. När installationen är slutförd ombeds du aktivera ESET Endpoint Security.

INSTALLATION_THREATSENSE_NET