Netwerkverificatie - Serverconfiguratie

Het verificatieproces kan worden uitgevoerd door elke op het netwerk aangesloten computer/server die moet worden geverifieerd. De toepassing ESET-verificatieserver moet worden geïnstalleerd op een computer/server die altijd beschikbaar is voor verificatie wanneer een client probeert verbinding te maken met het netwerk. Het installatiebestand voor de toepassing ESET-verificatieserver kan worden gedownload van de website van ESET.

Nadat u de toepassing ESET Authentication Server hebt geïnstalleerd, wordt er een dialoogvenster weergegeven (u kunt de toepassing bereiken via Start > Alle programma's > ESET > ESET Authentication Server).

Om de verificatieserver te configureren, geeft u de naam op van het verificatienetwerk en de luisterpoort van de server (standaard is dat 80), evenals de locatie waar de openbare en persoonlijke code moeten worden opgeslagen. Genereer vervolgens de openbare en persoonlijke code die worden gebruikt bij het verificatieproces. De persoonlijke code blijft op de server staan; de openbare code moet worden geïmporteerd aan de clientzijde in het gedeelte Netwerkverificatie wanneer een netwerk in de firewallinstellingen wordt ingesteld.