Verbonden netwerken

Het gedeelte Verbonden netwerk is toegankelijk vanuit het hoofdprogrammavenster van ESET Endpoint Security door te klikken op Instellen > Netwerk > Verbonden netwerken.

Geeft de netwerken weer waarmee netwerkadapters zijn verbonden. Nadat u op de koppeling onder de netwerknaam hebt geklikt, wordt u gevraagd een beveiligingstype (strict of toegestaan) te selecteren voor het netwerk waarmee u via uw netwerkadapter bent verbonden. U kunt op het tandrad GEAR klikken om deze selectie te wijzigen in Geavanceerde instellingen. Deze instelling bepaalt hoe makkelijke andere computers in het netwerk toegang tot uw computer kunnen krijgen.

Als u op Netwerkadapters klikt rechts onder in het venster, kunt u elke netwerkadapter, het toegewezen firewallprofiel en de vertrouwde zone weergeven. Zie Netwerkadapters voor meer informatie.