Geavanceerde HIPS-instellingen

De volgende opties zijn handig voor het analyseren van de werking van een toepassing en om eventuele fouten op te lossen:

Stuurprogramma's die altijd mogen worden geladen: geselecteerde stuurprogramma's mogen altijd worden geladen ongeacht de geconfigureerde filtermodus, tenzij deze expliciet door een gebruikersregel worden geblokkeerd.

Alle geblokkeerde bewerkingen in logboek opnemen: alle geblokkeerde bewerkingen worden geregistreerd in het HIPS-logboek.

Melding weergeven bij wijzigingen in opstarttoepassingen: geeft een melding weer op het bureaublad wanneer een toepassing wordt toegevoegd aan of verwijderd uit de lijst met opstartbestanden.