Vermoedelijke bedreiging geblokkeerd

Deze situatie kan zich voordoen als een toepassing op uw computer schadelijk verkeer naar een andere computer in het netwerk probeert te verzenden, door een beveiligingslek te misbruiken of zelfs als iemand poorten in uw netwerk probeert te scannen.

Bedreiging: naam van de bedreiging.

Bron: netwerkadres van de bron.

Doel: netwerkadres van het doel.

Blokkeren stoppen: er wordt een IDS-uitzondering gemaakt voor de vermeende bedreiging met instellingen die communicatie toestaan.

Blijven blokkeren: hiermee wordt de gedetecteerde bedreiging geblokkeerd. Selecteer Niet opnieuw vragen om een IDS-uitzondering te maken voor deze bedreiging met instellingen die communicatie toestaan.

note

OPMERKING

Welke informatie in dit meldingsvenster wordt weergegeven, hangt af van het type van de gedetecteerde bedreiging.

Voor meer informatie over bedreigingen en andere verwante woorden, verwijzen we naar Typen externe aanvallen of Typen detecties.