Integratie met e-mailclients

De e-mailclients die momenteel worden ondersteund zijn onder andere Microsoft Outlook, Outlook Express, Windows Mail en Windows Live Mail. E-mailbeveiliging werkt als een invoegtoepassing voor deze programma's. Het belangrijkste voordeel van de invoegtoepassing is dat deze onafhankelijk is van het gebruikte protocol. Wanneer de e-mailclient een gecodeerd bericht ontvangt, wordt dit gedecodeerd en naar de virusscanner verstuurd. Raadpleeg het volgende artikel in de ESET-kennisbank voor een volledige lijst met ondersteunde e-mailclients en de bijbehorende versies.