ESET Endpoint Security bijwerken

U kunt ESET Endpoint Security handmatig of automatisch bijwerken. U kunt de update activeren door op Bijwerken te klikken in het hoofdprogrammavenster en vervolgens te klikken op Controleren op updates.

Bij de standaardinstallatie wordt een automatische updatetaak gemaakt die elk uur wordt uitgevoerd. Als u het interval wilt wijzigen, navigeert u naar Hulpmiddelen > Planner (klik hier voor meer informatie over Planner).