Introduktion til ESET Security Management Center

Met ESET Security Management Center kunt u ESET-producten vanaf één centrale locatie in een netwerkomgeving beheren op werkstations, servers en mobiele apparaten.

ESET Security Management Center (ESMC) is een nieuwe generatie van een extern beheersysteem dat wezenlijk anders is dan vorige versies van ESET Remote Administrator. Aangezien de architectuur geheel anders is, is ESET Security Management Center 7 slechts deels compatibel met ERA 6 en er is geen achterwaartse compatibiliteit met ERA 5. Er is echter wel sprake van compatibiliteit met eerdere versies van ESET-beveiligingsproducten.

Om een nieuwe implementatie van het portfolio van ESET-beveiligingsoplossingen uit te voeren, moeten de volgende onderdelen worden geïnstalleerd (Windows- en Linux-platforms):

ESMC Server

ESMC Web Console

ESET Management Agent

De volgende ondersteunende onderdelen zijn optioneel. Wij raden aan dat u deze installeert voor de beste prestaties van de toepassing in het netwerk:

RD-sensor

Apache HTTP-proxy

Mobile Device Connector

Met de ESET Security Management Center-webconsole (ESMC-webconsole) kunt u ESET-oplossingen implementeren, taken beheren, beveiligingsbeleid afdwingen, systeemstatus bewaken en snel reageren op problemen of bedreigingen op externe computers.

note

Meer informatie

Zie de onlinegebruikershandleiding van ESET Security Management Center voor meer informatie.