Postavke zaštićene lozinkom

Kako bi pružio maksimalnu zaštitu vašem sustavu, program ESET Endpoint Security mora se pravilno konfigurirati. Svaka nestručna promjena ili postavka može dovesti do smanjenja sigurnosti i razine zaštite klijenta. Da bi ograničio pristup korisnika naprednim postavkama, administrator može zaštititi postavke lozinkom.

Administrator može stvoriti pravilo da bi lozinkom zaštitio postavke naprednog podešavanja programa ESET Endpoint Security na povezanim klijentskim računalima. Za stvaranje novoga pravila učinite sljedeće:

1.U ESMC web konzoli kliknite "Pravila" u glavnom izborniku s lijeve strane.

2.Kliknite "Novo pravilo".

3.Odredite naziv svom novom pravilu i, ako želite, dodajte mu kratak opis. Kliknite gumb "Dalje".

4.Na popisu programa odaberite "ESET Endpoint za Windows".

5.Kliknite Korisničko sučelje u popisu Postavke i proširite Podešavanje pristupa.

6.Ovisno o verziji programa ESET Endpoint Security, kliknite traku klizača da biste aktivirali Lozinku za zaštitu postavki. Napominjemo da ESET Endpoint programi verzije 7 pružaju poboljšanu zaštitu. Ako imate i verziju 7 i verziju 6 Endpoint programa na mreži, postavite drugačiju lozinku za svaku od njih. Ne preporučuje se postavljanje lozinke samo u polju za verziju 6 jer bi to umanjilo sigurnost Endpoint programa verzije 7.

7.U skočnom prozoru stvorite novu lozinku, potvrdite je i kliknite "U redu". Kliknite "Dalje".

8.Dodijelite pravila klijentima. Kliknite Dodijeli i odaberite računala ili grupe računala koje ćete zaštititi lozinkom. Kliknite U redu za potvrdu.

9.Provjerite jesu li sva željena klijentska računala na popisu objekata i kliknite "Dalje".

10.Pregledajte postavke pravila u sažetku i kliknite "Završi" da biste spremili novo pravilo.

PASSWORD_PROTECTED_SETTINGS