Sigurnosno izvješće

Ova funkcija pruža pregled statistika za sljedeće kategorije:

Skenirani dokumenti – Prikazuje broj skeniranih objekata dokumenata.

Skenirane aplikacije – Prikazuje broj skeniranih izvršnih objekata.

Skenirani ostali objekti – Prikazuje broj ostalih skeniranih objekata.

Pregledani objekti web stranica – Prikazuje broj skeniranih objekata web stranica.

 

Redoslijed ovih kategorija temelji se na numeričkoj vrijednosti od najviše prema najnižoj. Kategorije s nultom vrijednošću nisu prikazane. Kliknite Prikaži više za proširivanje i prikaz skrivenih kategorija.

Ispod kategorija možete vidjeti trenutnu situaciju s virusima na karti svijeta. Prisutnost virusa u svakoj zemlji označena je bojom (što je boja tamnija, to je veći broj virusa). Zemlje za koje nema podataka zasivljene su. Ako prijeđete mišem iznad zemlje, prikazat će se podaci za tu zemlju. Možete odabrati određeni kontinent i on će se automatski zumirati.

Ako kliknite zupčanik GEAR u gornjem desnom kutu, možete aktivirati/deaktivirati obavijesti sigurnosnog izvješća ili odabrati hoće li se prikazivati podaci za zadnjih 30 dana ili za razdoblje otkada je program aktiviran. Ako je ESET Endpoint Security instaliran manje od 30 dana, moguće je odabrati samo broj dana nakon instalacije. Razdoblje od 30 dana postavljeno je kao standardno.

PAGE_SECURITY_REPORT

Poništi podatke izbrisat će sve statistike i ukloniti postojeće podatke iz sigurnosnog izvješća. Ovu je radnju potrebno potvrditi, osim u slučaju kada ste odznačili opciju Pitaj prije poništavanja statistike u Napredno podešavanje > Korisničko sučelje > Upozorenja i obavijesti > Poruke za potvrdu.