Pomoć i podrška

ESET Endpoint Security sadrži alate za otklanjanje poteškoća i informacije za podršku koje će vam pomoći u rješavanju problema koji se mogu pojaviti.

ICON_HELP Pomoć

Pretraži ESET-ovu bazu znanjaESET-ova baza znanja sadrži odgovore na najčešće postavljana pitanja kao i preporučena rješenja za razne probleme. Stručnjaci tehničke podrške tvrtke ESET redovito nadograđuju bazu znanja, što je čini najpotpunijim alatom za rješavanje raznih problema.

Otvori pomoć – Kliknite ovaj link da biste pokrenuli stranice pomoći programa ESET Endpoint Security.

Pronađi brzo rješenje – Kliknite ovaj link da biste pronašli rješenja za najčešće probleme. Preporučujemo da prije postavljanja pitanja tehničkoj podršci pročitate ovaj odjeljak.

ICON_CUSTOMER_CARE Tehnička podrška

Pošalji zahtjev za podršku – Ako niste pronašli rješenje problema, možete se obratiti našem odjelu tehničke podrške putem ovog obrasca na web stranici tvrtke ESET.

Detalji za tehničku podršku – Kada vam se prikaže odzivnik, možete kopirati i poslati informacije tehničkoj podršci tvrtke ESET (na primjer naziv programa, verziju programa, operacijski sustav i vrstu procesora).

ICON_SUPPORT_TOOLS Alati za podršku

Enciklopedija prijetnji – Veza na enciklopediju prijetnji tvrtke ESET, koja sadrži informacije o opasnostima i simptomima različitih vrsta infiltracija.

Povijest modula za otkrivanje – Veze na ESET-ov virusni radar koji sadrži informacije o svakoj verziji ESET-ove baze podataka za otkrivanje (prethodno poznate kao „baza podataka virusnih potpisa”).

ESET Log Collector – Veza na članak iz ESET-ove baze znanja na kojem možete preuzeti uslužni alat ESET Log Collector, aplikaciju koja automatski prikuplja informacije i dnevnike s računala i omogućuje brže rješavanje problema. Za više informacija pogledajte mrežni korisnički priručnik za ESET Log Collector.

ESET-ov specijalizirani čistač – Alati za uklanjanje najčešćih zaraza zlonamjernim softverom, više informacija potražite u ovom članku ESET-ove baze znanja.

ICON_PRODUCT_INFORMATION Informacije o programu i licenci

O programu ESET Endpoint Security – Prikazuje informacije o vašoj kopiji programa ESET Endpoint Security.

Aktiviranje programa / promjena licence – Kliknite za pokretanje aktivacijskog prozora i aktivaciju programa.