Ikona trake sustava

Neke od najvažnijih mogućnosti i značajki podešavanja dostupne su kada desnom tipkom miša kliknete ikonu trake sustava TRAY_ICON.

MENU

Pauziraj zaštitu – Prikazuje upit za potvrdu kojim se deaktivira Modul detekcije, koji štiti od napada kontrolirajući komunikaciju datoteka, weba i e-pošte.

Padajući izbornik Vremensko razdoblje predstavlja vremensko razdoblje tijekom kojeg će zaštita biti deaktivirana.

MENU_DISABLE

Pauziraj firewall (dopusti sav promet) – Prebacuje firewall u neaktivno stanje. Dodatne informacije potražite u odjeljku Mreža.

Blokiraj sav mrežni promet – Firewall će blokirati sav izlazni / ulazni mrežni i internetski promet. Možete ga ponovno aktivirati tako da kliknete Prestani blokirati sav mrežni promet.

Napredno podešavanje – odaberite ovu opciju da biste ušli u stablo Napredno podešavanje. Naprednom podešavanju možete pristupiti i pritiskanjem tipke F5 ili odlaskom na Podešavanje > Napredno podešavanje.

DnevniciDnevnici sadrže informacije o svim važnim događajima u programu koji su se pojavili i pružaju pregled otkrivenih prijetnji.

Otvori program ESET Endpoint Security – Otvara glavni prozor programa ESET Endpoint Security s ikone trake.

Poništi raspored prozora – Vraća prozor programa ESET Endpoint Security na standardnu veličinu i položaj na zaslonu.

Provjera dostupnosti nadogradnji... – Pokreće nadogradnju programskih modula kako bi se osigurala vaša razina zaštite od zlonamjernog koda.

O programu – Pruža informacije o sustavu, detalje o instaliranoj verziji programa ESET Endpoint Security i instaliranim modulima programa, kao i datum isteka valjanosti vaše licence. Informacije o operacijskom sustavu i sistemskim resursima nalaze se na dnu stranice.