Upozorenja i okviri s porukama

important

Tražite informacije o čestim upozorenjima i obavijestima?

Pronađena je prijetnja

Adresa je blokirana

Program nije aktiviran

Dostupna je nadogradnja

Otklanjanje poteškoća za poruku "Nadogradnja modula nije uspjela"

'Oštećena datoteka' ili 'Preimenovanje datoteke nije uspjelo'

Odbijen certifikat web stranice

Blokirana je mrežna prijetnja

U odjeljku Upozorenja i okviri s porukama (koji se prethodno zvao Upozorenja i obavijesti) prozora Korisničko sučelje možete konfigurirati način na koji ESET Endpoint Security rukuje upozorenjima o prijetnjama i obavijestima sustava (primjerice, porukama o uspješnoj nadogradnji). Moguće je postaviti i vrijeme trajanja prikaza te razinu prozirnosti obavijesti na traci sustava (to vrijedi samo za sustave koji podržavaju obavijesti na traci sustava).

CONFIG_ALERT

Prozori s upozorenjima

Deaktiviranjem mogućnosti Prikaži upozorenja isključuju se svi prozori upozorenja, što je prikladno samo za ograničen broj specifičnih situacija. Većini korisnika preporučujemo da ovu mogućnost ostave na standardnoj postavci (aktivirano).

Obavijesti na radnoj površini

Obavijesti na radnoj površini i oblačići sa savjetima samo su informativne prirode i ne zahtijevaju intervenciju korisnika. Odjeljak Obavijesti na radnoj površini premješten je u odjeljak Alati > Obavijesti u odjeljku Napredno podešavanje (u verziji 7.1 i novijima).

Okviri s porukama

Da bi se skočni prozori s porukama automatski zatvarali nakon određenog vremenskog razdoblja, odaberite mogućnost Automatski zatvori okvire s porukama. Ako se ne zatvore ručno, prozori upozorenja automatski će se zatvoriti nakon isteka navedenog vremenskog razdoblja.

Poruke za potvrdu – Prikazuje popis poruka za potvrdu na kojem možete odabrati hoće li se iste prikazivati ili ne.