Uvod u ESET Security Management Center

ESET Security Management Center omogućuje upravljanje ESET-ovim programima na radnim stanicama, serverima i mobilnim uređajima u umreženom okruženju s jedne središnje lokacije.

ESET Security Management Center (ESMC) nova je generacija sustava za daljinsko upravljanje i značajno se razlikuje od prethodnih verzija programa ESET Remote Administrator. Budući da je arhitektura potpuno drugačija, ESET Security Management Center 7 samo je djelomično kompatibilan s programom ERA 6 i nema unazadne kompatibilnosti s programom ERA 5. Međutim, i dalje je omogućena kompatibilnost s prethodnim verzijama ESET-ovih sigurnosnih programa.

Za izvršavanje potpune instalacije portfelja sigurnosnih rješenja tvrtke ESET potrebno je instalirati sljedeće komponente (platforme Windows i Linux):

ESMC server

ESMC web-konzola

ESET Management agent

Sljedeće komponente nisu obavezne, ali preporučujemo njihovu instalaciju za najbolje performanse aplikacije na mreži:

RD Sensor

HTTP proxy Apache

Mobile Device Connector

Služite se web konzolom ESET Security Management Center (ESMC web konzola) da biste instalirali ESET-ova rješenja, upravljali zadacima, nametali sigurnosna pravila, nadgledali status sustava i brzo rješavali probleme ili prijetnje na udaljenim računalima.

note

Dodatne informacije

Dodatne informacije potražite u odjeljku Mrežna pomoć za ESET Security Management Center.