Podešavanje aktualizacije

Nadogradnja modula važan je dio održavanja potpune zaštite od zlonamjernog koda. Obratite posebnu pozornost na njihovu konfiguraciju i rad. U glavnom izborniku odaberite Nadogradnja > Potraži nadogradnje da biste potražili noviju nadogradnju modula.

Ako niste unijeli ključ licence, nećete moći primati nove aktualizacije i od vas će se zatražiti da aktivirate proizvod.

PAGE_UPDATE

Prozor naprednog podešavanja (kliknite stavku Podešavanje > Napredno podešavanje u glavnom izborniku ili pritisnite F5 na tipkovnici) sadrži dodatne opcije nadogradnje. Da biste konfigurirali opcije napredne nadogradnje kao što su način nadogradnje, pristup proxy servera, LAN veze i postavke izrade kopija modula detekcije, kliknite Nadogradnja u stablu Napredno podešavanje.

Ako imate probleme s nadogradnjom, kliknite Očisti da biste izbrisali privremenu predmemoriju nadogradnje.

CONFIG_UPDATE_ROLLBACK

Opcija Odaberi automatski u izborniku Profili > Nadogradnje > Nadogradnje modula aktivirana je prema standardnim postavkama. Ako upotrebljavate ESET-ov server za nadogradnju, preporučujemo da ostavite odabranu standardnu opciju.

Ako ne želite da se prikazuje obavijest o uspješnoj nadogradnji na traci sustava u donjem desnom kutu zaslona, proširite izbornik Profili > Nadogradnje, kliknite Uredi pokraj Odaberite obavijesti o primljenim nadogradnjama i podesite potvrdne okvire za obavijest Modul detekcije uspješno je nadograđen.

CONFIG_UPDATE_PROFILES

Radi optimalne funkcionalnosti važno je automatski aktualizirati program. To je moguće samo ako je točan ključ licence unesen pod Pomoć i podrška > Aktiviraj proizvod.

Ako nakon instalacije niste unijeli Ključ licence, možete to učiniti u bilo kojem trenutku. Detaljne informacije o aktivaciji potražite u poglavlju Aktivacija programa ESET Endpoint Security i u prozor Detalji o licenci unesite podatke dobivene sa sigurnosnim proizvodom tvrtke ESET.