Instalacija

Kada pokrenete instalacijski program Čarobnjak za instalaciju provest će vas kroz proces instalacije.

MONITOR_ORANGE VAŽNO

Provjerite nije li na računalu instaliran još neki antivirusni program. Ako su na jednom računalu instalirana dva ili više antivirusnih programa, mogli bi se međusobno sukobljavati. Ako su na računalu instalirani još neki antivirusni programi, preporučujemo da ih deinstalirate. Pogledajte naš članak baze znanja (dostupan na engleskom i nekoliko drugih jezika).

INSTALLATION_WELCOME

U sljedećem koraku prikazat će se Licencni ugovor za krajnjeg korisnika. Pročitajte i kliknite Prihvaćam da biste prihvatili uvjete Licenčnog ugovora za krajnjeg korisnika. Kliknite Sljedeće nakon što prihvatite uvjete kako biste nastavili instalaciju.

INSTALLATION_EULA

Nakon što odaberete „Prihvaćam...” i kliknete Sljedeće, zatražit će se da aktivirate sustav za povratne informacije programa ESET LiveGrid®. ESET LiveGrid® osigurava da tvrtka ESET odmah i neprekidno bude obaviještena o novim infiltracijama kako bi osigurala bolju zaštitu svojih korisnika. Sustav omogućuje slanje novih prijetnji u laboratorij tvrtke ESET za otkrivanje virusa, u kojem se one analiziraju, obrađuju i dodaju u bazu podataka virusnih potpisa.

INSTALLATION_THREATSENSE_NET

Sljedeći korak instalacijskog procesa je konfiguracija otkrivanja potencijalno neželjenih aplikacija koje nisu nužno zlonamjerne, ali često mogu negativno utjecati na ponašanje vašeg operacijskog sustava. Dodatne pojedinosti potražite u odjeljku Potencijalno neželjene aplikacije. Dodatnim postavkama možete pristupiti klikom na Napredno podešavanje (npr. za instalaciju ESET proizvoda u određenu mapu ili aktiviranje automatskog skeniranja nakon instalacije).

INSTALLATION_DETECTION

Završni je korak potvrda instalacije klikom na Instaliraj.