Želite li vratiti sve postavke u ovom odjeljku

Time se postavke modula vraćaju na standardne postavke koje je definirao ESET. Imajte na umu, sve promjene koje ste učinili izgubit će se nakon što kliknete Vrati na standardne postavke.

Vrati sadržaj tablica – Kad je aktivirano, sva pravila, zadaci ili profili dodani u tablice, bilo ručno ili automatski, bit će izgubljeni.