Pomoć i podrška

ESET Endpoint Security sadrži alate za otklanjanje poteškoća i informacije za podršku koje će vam pomoći u rješavanju problema koji se mogu pojaviti.

Pomoć

Pretraži ESET-ovu internetsku bazu znanjaESET-ova baza znanja sadrži odgovore na najčešće postavljana pitanja i preporučena rješenja za razne probleme. Stručnjaci tehničke podrške tvrtke ESET redovito aktualiziraju bazu znanja, što je čini najpotpunijim alatom za rješavanje raznih vrsta problema.

Otvori pomoć – Kliknite tu vezu da biste otvorili stranice pomoći programa ESET Endpoint Security.

Pronađi brzo rješenje – Odaberite tu mogućnost da biste pronašli rješenja za najčešće probleme. Preporučujemo da prije postavljanja pitanja službi tehničke podrške pročitate ovaj odjeljak.

Korisnička služba

Pošalji zahtjev za podršku – Ako niste pronašli rješenje problema, našem se odjelu korisničke službe možete obratiti putem ovog obrasca na web stranici tvrtke ESET.

Alati za podršku

Enciklopedija prijetnji – Veza na enciklopediju prijetnji tvrtke ESET, koja sadrži informacije o opasnostima i simptomima različitih vrsta infiltracija.

Povijest baze podataka virusnih potpisa – Povezana je s ESET-ovim virusnim radarom koji sadrži informacije o verzijama baze podataka virusnih potpisa tvrtke ESET.

ESET specijalizirani čistač... – Alati za uklanjanje najčešćih zaraza zlonamjernim softverom, više informacija potražite u ovom članku ESET-ove baze znanja.

ESET skupljač dnevnika – Povezan je s web stranicom tvrtke ESET na kojoj možete preuzeti alat Log collector, aplikaciju koja automatski prikuplja informacije i dnevnike s računala i omogućuje brže rješavanje problema. Za više informacija kliknite ovdje.

Informacije o proizvodu i licenci

O programu ESET Endpoint Security – Prikazuje informacije o vašem primjerku programa ESET Endpoint Security.

Aktiviranje proizvoda/upravljanje licencom – Ovdje kliknite za pokretanje aktivacijskog prozora i aktivaciju proizvoda.