ESET pomoć na mreži

Pretraga Srpski
Izaberite temu

Deinstalacija pomoću alatke ESET AV Remover je završena sa greškom

Ako ne možete da uklonite neki antivirusni program pomoću alatke ESET AV Remover, dobićete obaveštenje da ESET AV Remover možda ne podržava aplikaciju koju pokušavate da uklonite. Posetite stranicu sa listom podržanih proizvoda ili programima za deinstalaciju uobičajenog antivirusnog softvera za Windows u ESET bazi znanja da biste videli da li taj konkretni program može da se ukloni.

Ako deinstalacija bezbednosnog proizvoda nije uspela ili se neka od njegovih komponenti samo delimično deinstalirala, od vas se traži da ponovo pokrenete i skenirate. Nakon pokretanja sistema potvrdite odziv kontrole korisničkog naloga i nastavite sa skeniranjem i deinstalacijom.

Ako je potrebno, obratite se ESET tehničkoj podršci da biste uputili zahtev za podršku i pripremite datoteku AppRemover.log da biste pomogli tehničarima kompanije ESET. Datoteka AppRemover.log se nalazi u fascikli eset. Potražite %TEMP% u programu Windows Explorer da biste pristupili ovoj fascikli. ESET tehnička podrška će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku i pomoći vam da rešite problem.