ERMM-opdrachtregel

Beheer van externe bewaking wordt uitgevoerd met behulp van de opdrachtregelinterface. De standaardinstallatie van ESET Endpoint Security bevat het bestand ermm.exe dat zich in de directory van de eindpunttoepassing bevindt: c:\Program Files\ESET\ESET Security.

Voer de opdrachtprompt (cmd.exe) uit als beheerder en navigeer naar het genoemde pad (om de opdrachtprompt te openen, drukt u op de Windows-knop + R op uw toetsenbord, typt u cmd in het venster Uitvoeren en drukt u op Enter).

De opdrachtsyntaxis is: ermm context command [options]

De logboekparameters zijn hoofdlettergevoelig.

ermm

ermm.exe gebruikt drie basiscontexten: Krijgen, starten en instellen. In de onderstaande tabel vindt u voorbeelden van de opdrachtsyntaxis. Klik op de koppeling in de kolom Opdracht om de verdere opties, parameters en gebruiksvoorbeelden weer te geven. Na succesvolle uitvoering van de opdracht wordt het uitvoergedeelte (resultaat) weergegeven. Als u een invoeronderdeel wilt zien, voegt u een parameter --debug toe aan de opdracht.

Context

Opdracht

Beschrijving

get

Informatie over producten ophalen

application-info

Informatie over het product ophalen

license-info

Informatie over de licentie ophalen

protection-status

Beveiligingsstatus ophalen

logs

Logboeken ophalen

scan-info

Informatie over het uitvoeren van een scan ophalen

configuration

Productconfiguratie ophalen

update-status

Informatie over updates ophalen

activation-status

Informatie over de laatste activering ophalen

start

Taak starten

scan

Scan op aanvraag starten

activation

Activering van het product starten

deactivation

Deactivering van het product starten

update

Update van het product starten

set

Opties voor product instellen

configuration

Configuratie op product instellen

In het uitvoerresultaat van elke opdracht is de eerste weergegeven informatie het resultaat-ID. Voor meer informatie over de resultaten raadpleegt u de onderstaande tabel met ID's.

Fout-ID

Fout

Beschrijving

0

Success

1

Command node not present

"Opdracht"-node niet aanwezig in input json

2

Command not supported

De opdracht wordt niet ondersteund

3

General error executing the command

Fout tijdens het uitvoeren van de opdracht

4

Task already running

Aangevraagde taak is al actief en is nog niet gestart

5

Invalid parameter for command

Slechte gebruikersinvoer

6

Command not executed because it's disabled

RMM is niet ingeschakeld in geavanceerde instellingen of gestart als beheerder