ESET PROTECT HUB account

ESET PROTECT HUB is een centrale gateway tot het geïntegreerde-ESET PROTECT On-Prem-beveiligingsplatform en Het biedt gecentraliseerd identiteits-, abonnements- en gebruikersbeheer voor alle ESET-platformmodules. Met ESET PROTECT HUB kunt u het volgende doen:

• Een overzicht van beveiligingsabonnementen krijgen
  • Het gebruik en de statussen van geabonneerde services controleren
  • Gedetailleerde toegang tot afzonderlijke ESET-platforms toewijzen en beheren
  • Eenmalige aanmelding voor alle gekoppelde en toegankelijke ESET-platforms

U kunt deze activeringsoptie gebruiken om ESET Endpoint Security ook te activeren met oudere hulpprogramma's voor licentiebeheer: ESET Business Account of ESET MSP Administrator.

U kunt een ESET PROTECT HUB-account maken en inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, klik dan op Ik ben mijn wachtwoord vergeten en u wordt doorgestuurd naar de ESET PROTECT HUB. Geef uw e-mailadres op en klik op Aanmelden om uw keuze te bevestigen. Vervolgens ontvangt u een bericht met instructies over het opnieuw instellen van uw wachtwoord.