Netwerkverbindingen

Geeft de netwerken weer waarmee netwerkadapters zijn verbonden. Als u netwerkverbindingen wilt zien, opent u het hoofdprogrammavenster > Instellingen > Netwerk > Netwerkverbindingen.

Dubbelklik op een verbinding in de lijst om de details van de verbinding en van de netwerkadapter weer te geven.

Plaats de muisaanwijzer op een specifieke netwerkverbinding en klik op het menupictogram three_dots_menuin de kolom Vertrouwd om een van de volgende opties te kiezen: