Sample voor analyse selecteren - Verdachte site

Selecteer een van de volgende opties in het vervolgkeuzemenu Wat is er mis met de site:

• Geïnfecteerd: een website waarop zich virussen bevinden of andere schadelijke software aanwezig is die op diverse manieren wordt verspreid.
  • Phishing: hiermee wordt vaak geprobeerd toegang te krijgen tot gevoelige gegevens zoals bankrekeningnummers, pincodes, enzovoort. Zie de woordenlijst voor meer informatie over dit type aanval.
  • Oplichting: een website die is gemaakt om bezoekers op te lichten of fraude te plegen, vooral bedoeld om snel winst te behalen.
  • Selecteer Overige als de bovengenoemde opties geen betrekking hebben op de site die u wilt melden.

Opmerkingen en aanvullende informatie: hier kunt u aanvullende informatie opgeven of een beschrijving die van nut kan zijn bij het analyseren van de verdachte website.