Hoe voer ik een upgrade uit naar Windows 10 met ESET Endpoint Security

warning

We raden aan dat u een upgrade uitvoert naar de nieuwste versie van uw ESET-product en daarna de nieuwste module-updates downloadt voordat u de upgrade naar Windows 10 uitvoert. Op deze manier bent u maximaal beveiligd en blijven uw programma-instellingen en licentie-informatie tijdens de upgrade naar Windows 10 behouden.

Versies in andere talen:

Als u een versie van uw ESET Endpoint-product in een andere taal zoekt, ga dan naar onze downloadpagina.

note

Meer informatie over de compatibiliteit van zakelijke ESET-producten met Windows 10.