Geblokkeerde hashes

Als u ESET Inspect in uw omgeving gebruikt, kunnen beheerders de toegang tot opgegeven uitvoerbare bestanden blokkeren op basis van de hash. Als de beheerder de toegang tot een uitvoerbaar bestand blokkeert en u probeert hiertoe toegang te krijgen, wordt de volgende melding weergegeven in ESET Endpoint Security:

Bestandstoegang geblokkeerd: de toepassing (naam van de toepassing) heeft geprobeerd toegang te krijgen tot een bestand dat niet is toegestaan door uw beheerder.

Als u de beheerder bent en toegang wilt verlenen voor de toepassing die is opgegeven in de melding, raadpleegt u Geblokkeerde hashes in de Online-Help voor ESET Inspect. Als u een gebruiker bent en het gedrag van de toepassing wilt wijzigen, neemt u contact op met uw beheerder.