Feilsøking av oppdateringsproblemer med speil

I de fleste tilfeller blir problemer som oppstår under oppdatering fra en speilserver, forårsaket av noe av følgende: feil angivelse av alternativer for speilmappe, feil autentiseringsdata til speilmappen, feil konfigurasjon av lokale arbeidsstasjoner som prøver å laste ned oppdateringsfiler fra speilet, eller en kombinasjon av årsakene over. Under gir vi en oversikt over de vanligste problemene som kan oppstå ved oppdatering fra speilet:

ESET Endpoint Security rapporterer om feil ved tilkobling til speilserveren – Sannsynligvis forårsaket av feil angivelse av oppdateringsserveren (feil nettverksbane til speilmappen) som den lokale arbeidsstasjonen laster ned oppdateringer fra. Bekreft mappen ved å klikke Start-menyen i Windows, klikke Kjør, angi mappenavnet og klikke OK. Innholdet i mappen skal vises.

ESET Endpoint Security krever et brukernavn og passord – sannsynligvis forårsaket av feil godkjenningsdata (brukernavn og passord) i oppdateringsdelen. Brukernavnet og passordet brukes til å gi tilgang til oppdateringsserveren som programmet oppdateres fra. Forsikre deg om at autentiseringsdataene er riktige og angitt i riktig format. Eksempler er Domene/Brukernavn, eller Arbeidsgruppe/Brukernavn, pluss de tilhørende passordene. Hvis speilserveren er tilgjengelig for "Alle", må du være klar over at dette ikke betyr at alle brukere får tilgang. "Alle" betyr ikke alle uautoriserte brukere, det betyr bare at mappen er tilgjengelig for alle brukerne av domenet. Brukerne må derfor oppgi brukernavn og passord i oppsettdelen av oppdateringen, selv om mappen er tilgjengelig for "Alle".

ESET Endpoint Security rapporterer en feil ved tilkobling til speilserveren – kommunikasjon på porten som er definert for tilgang til HTTP-versjonen av speilet, er blokkert.

ESET Endpoint Security rapporterer om feil ved tilkobling til speilserveren – Sannsynligvis forårsaket av feil angivelse av oppdateringsserveren (feil nettverksbane til speilmappen) som den lokale arbeidsstasjonen laster ned oppdateringer fra. Bekreft mappen ved å klikke Start-menyen i Windows, klikke Kjør, angi mappenavnet og klikke OK. Innholdet i mappen skal vises.