Minimal installasjon av moduler

For å redusere nettverkstrafikk relatert til størrelsen på installasjonsprogrammet og spare ressurser, kommer ESET med et minimalt modulinstallasjonsprogram. Installasjonsprogrammet inneholder bare viktige moduler, og alle andre moduler lastes ned under den første moduloppdateringen etter produktaktiveringen. Den største fordelen er å ha et betydelig mindre installasjonsprogram, og ESET Endpoint Security laster bare ned de nyeste programmodulene når du aktiverer produktet.

Installasjonsprogrammet for den minimale modulen inneholder fortsatt følgende moduler:

• Oppstartslastere
  • Direct Cloud kommunikasjons
  • Oversettelsesstøtte
  • Konfigurasjon
  • SSL

Etter produktaktiveringen vil du se statusen Initialiseringsbeskyttelse som informerer deg om funksjoner som initialiserer.

important

Ved problemer med modulnedlastinger (f.eks. proxy-oppsett, intet nettverk osv.), vises advarsels-programstatusen Krever tilsyn. I hovedprogramvinduet klikker du på Oppdater > Se etter oppdateringer for å starte prosessen igjen.

warning

Etter flere mislykkede forsøk vises den røde programstatusen Beskyttelsesoppsettet mislyktes. Klikk Prøv på nytt for å starte beskyttelsesoppsettet på nytt. Hvis initialiseringsprosessen mislykkes og du fremdeles ikke kan laste ned moduler, kan du laste ned fullstendige MSI-installasjonsprogrammer.

example

Hvis klientdatamaskinene dine ikke har en internettilkobling eller fungerer frakoblet og trenger oppdateringer, kan du bruke følgende metoder for å laste ned oppdateringsfiler fra ESETs oppdateringsservere: