ESET PROTECT HUB-konto

ESET PROTECT HUB er en sentral inngangsport til ESET PROTECT On-Prem enhetlige sikkerhetsplattform. Det gir sentralisert identitet, abonnement og brukeradministrasjon for alle ESET-plattformmoduler. Ved bruk av ESET PROTECT HUB kan du:

• Få oversikt over sikkerhetsabonnementer
  • Sjekk bruk og status for abonnerte tjenester
  • Tildele og kontrollere granulær tilgang til individuelle ESET-plattformer
  • Bruke en enkel pålogging for alle tilkoblede og tilgjengelige ESET-plattformer

Du kan bruke dette aktiveringsalternativet til å aktivere ESET Endpoint Security, også med eldre lisensbehandlingsverktøy: ESET Business Account eller ESET MSP Administrator.

Du kan opprette en ESET PROTECT HUB-konto og logge inn med e-postadressen og passordet.

Hvis du har glemt passordet ditt, klikk på Jeg har glemt passordet mitt, og du omdirigeres til ESET PROTECT HUB. Skriv inn e-postadressen din og klikk på Logg på for å bekrefte. Deretter vil du motta en melding med instruksjoner om hvordan du tilbakestiller passordet ditt.