Nettverkstilkoblinger

Viser nettverkene som nettverksadaptere er koblet til. Hvis du vil se nettverkstilkoblinger, åpner du Hovedprogramvinduet > Oppsett > Nettverk > Nettverkstilkoblinger.

Dobbeltklikk på en tilkobling i listen for å vise detaljene for tilkoblingen og detaljene for Nettverksadapteret.

Hold pekeren over en bestemt nettverkstilkobling, og klikk på menyikonet three_dots_menui kolonnen Klarert for å velge ett av følgende alternativer: