Nettverksaktivitet

For å se nåværende nettverksaktivitet i form av en graf, klikk på Verktøy > Nettverkstilkoblinger og deretter på graf-ikonet ICON_GRAPH. Nederst på grafen er en tidslinje som registrerer nettverksaktivitet i sanntid basert på det valgte tidsrommet. For å endre tidsrommet, velg den aktuelle verdien på rullegardinmenyen Oppdateringsfrekvens.

PAGE_ACTIVITY

Følgende alternativer er tilgjengelige:

• 1 sekund – Grafen oppdateres hvert sekund og tidslinjen dekker de siste 4 minuttene.
  • 1 minutt (siste 24 timer) – Grafen oppdateres hvert minutt og tidslinjen dekker de siste 24 timene.
  • 1 time (siste måned) – Grafen oppdateres hver time og tidslinjen dekker den siste måneden.

Grafens loddrette akse representerer mengden data som er mottatt eller sendt. Hold musen over grafen for å se den nøyaktige mengden mottatte/sendte data på et bestemt tidspunkt.