Tilpasning av varsler

I dette vinduet kan du tilpasse meldingene som brukes i varslene.

Standard varslingsmelding – En standard meldingen skal vises i bunnteksten av varslingene.

Deteksjoner

Aktiver Ikke lukk varsler om skadelig programvare automatisk for å la varslinger om skadelig programvare bli på skjermen inntil de lukkes manuelt.

Deaktiver Bruk standard melding og skriv inn din egen melding i Deteksjonsvarselmelding-feltet til å bruke tilpassede varslingsmeldinger.