Aktiver overvåking og administrasjon

Fjernovervåking og -administrasjon (RMM) er prosessen med å overvåke og kontrollere programvaresystemer ved hjelp av en lokalt installert agent som kan nås av en administrasjonstjenesteleverandør.

ERMM – ESET-plugin for RMM

• Standardinstallasjonen av ESET Endpoint Security inneholder filen ermm.exe som ligger i endepunktprogrammet i katalogen:
    C:\Program Files\ESET\ESET Security\ermm.exe
  • ermm.exe er et kommandolinjeverktøy designet for å lette håndteringen av endepunktprodukter og kommunikasjon med hvilken som helst RMM-plugin.
  • ermm.exe utveksler data med RMM-plugin, som kommuniserer med RMM Agent som er koblet til en RMM-server. Som standard er ESET RMM-verktøyet deaktivert.

Tilleggsressurser

ESET Direct Endpoint Management-pluginer for tredjeparts RMM-løsninger

RMM Server kjører som en tjeneste på en tredjepartsserver. For mer informasjon, se følgende elektroniske ESET Direct Endpoint Management-brukerhåndbøker: